Opis forum
To jest przykładowa wiadomość na Twoim forum w serwisie pun.pl. Jeśli ją czytasz, oznacza to, że forum zostało poprawnie założone.
Oczywiście możesz już skasować tą wiadomość razem z całym forum testowym
Wszystkich zmian na forum możesz dokonać w panelu Administracja, który pojawi się w górnym menu zaraz po zalogowaniu się na forum jako administrator.
W razie problemów z obsługą forum zapraszamy do zapoznania się z FAQ oraz naszym forum pomocy, na którym z pewnością odnajdziesz odpowiedź na swoje pytanie
Pamiętaj, aby dbać o wysoką pozycję forum w popularnych wyszukiwarkach internetowych, dzięki czemu z czasem coraz więcej ludzi będzie trafiać na Twoje forum. Więcej na ten temat przeczytasz w temacie Jak rozreklamować forum.
Mamy nadzieję, że Twoje forum będzie długo wszystkim służyło
Pozdrawiamy,
Zespół pun.pl
Hejka xD
Skoro już się tak 'jednoczymy' i poznajemy, może się jakoś nazwiemy?? (hah, ale rym xD)
Moja propozycja: Stowarzyszenie Autostopowiczów. Ale to moje chyba jest zbyt proste, piszcie też swoje propozycje, to coś wybierzemy xD
Gdzie najbardziej chcielibyście pojechać?? Bo ja w podróż dookoła świata autostopem. A jak nie będę miała kasy na samoloty, żeby przelecieć z Eurazji do Ameryki i z powrotem, to chociaż nad Morze Żółte. A jak bym jechała gdzieś bliżej to stopem na Chorwację, albo po prostu nad nasze polskie morze, bo mam do niego troche daleko xD A gdzie wy chcielibyście pojechać??
Nazwa może być, trochę prosta ale podoba mi się.
Ja chciałabym na początek objechać stopem cłą Polskę, później może do innego państwa... Moim marzeniem jest zwiedzić Hiszpanię i Japonię. W sumie jak na swój wiek (15 lat) to już dosyć dużo państw zwiedziłam. Były to: Słowacja, Węgry, Niemcy, Holandia, Austria, Słowenia. Umknęła mi wycieczka na Ukrainę ale mam nadzieję że jeszcze tam pojadę i to niedługo. We wrześniu planuję wyjazd z rodzicami do Czarnogóry. A Wy jakie macie najbliższe plany?
Nowy użytkownik
Nio hej *macha*.
Tak... dookoła świata, wycieczka po Europie ... autostopem. Chyba wszyscy tu zgromadzeni chcemy tego samego, więc nie będę się za bardzo rozpisywać. Japonia to jest to <33
Ja w najbliższym czasie nie planuję żadnych wyjazdów, moi rodzice nie mają czasu Może się poznamy?? Ja jestem Ada, mieszkam na Śląsku, mam 13 lat, interesuję się oczywiście podróżami i harcerstwem xD Są tu jacyś harcerze oprócz mnie? Bo jeśli są, to możemy, jak będzie jakiś zlot, sie spotkać xD
Nowy użytkownik
Jestem Justyna[wolę ksywę Dzast], mam 15 lat. Mieszkam w Lublinie i interesuję się podróżami [chyba jak każdy tutajxd], muzyką, rysunkiem .
Nowy użytkownik
Heja!
Ja jestem ---- i mieszkam w województwie ----------- (), uwielbiam podróże(jak każdy z was), muzykę i pływanie. Pojechałam już do Francji, gdzie pływałam w Morzu Śródziemnym, pojechałam w Alpy(koniecznie tam pojedźcie) i zwiedziłam różne miejsca(nie pamiętam nazw). Byłam też w Niemczech. Polecam wyjazd do Francji. Jest tam gorąco, ale w Alpach są piękne widoki i Lazurowe Wybrzeże nad morzem. Czym się wy interesujecie i gdzie już byliście?
Ostatnio edytowany przez Lucid Dream (2010-11-09 19:47:50)
Nowy użytkownik
Hmm... W Pl to praktycznie wszędzie, Byłam we Włoszech i na Sycylii(tam mieszkał mój dziadek), w Hiszpanii, w wakacje lecę do Kanady.